Koyo-Sha

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Koyo-Sha, japonské jméno, které znamená “firma světla”, je víceúrovňová společnost, která již téměř století působí v oblasti výroby abrazivních výrobků. Její filozofie a hodnoty jsou zakořeněné ve víře v lidství a trvalé udržitelnosti. Společnost Koyo-Sha věří ve vývoj a podporu potenciálu jednotlivce, a to prostřednictvím nabídky produkty, které jsou nejen kvalitní, ale také ekologicky šetrné.

Založená v roce 1923, Koyo-Sha začala svůj podnikatelský život jako malý obchod s broušením v Osace. Během let se firma vypracovala na jednoho z předních výrobců abrazivních výrobků na světě. Koyo-Sha se zaměřuje na výrobu široké škály abrazivních produktů, včetně brusných papírů, brusných kotoučů, brousicích past a dalších specializovaných výrobků pro průmysl i pro domácí použití.

Koyo-Sha je známá tím, že vyrábí produkty, které se snaží řešit konkrétní problémy jejích zákazníků. Například její brusné papíry a kotouče jsou navrženy tak, aby zlepšovaly efektivitu broušení a zároveň minimalizovaly škody na materiálech. Firma také vyvíjí produkty s cílem snížit dopad na životní prostředí.

Kultura a komunita Koyo-Sha je založena na respektu a podpoře individuálního růstu a vývoje. Společnost se snaží budovat prostředí, kde se každý zaměstnanec cítí hodnotný a má možnost se rozvíjet. Věří, že pokud se lidé cítí podporováni a ceněni, pak budou schopni dosáhnout svého maxima a pomoci firmě dosáhnout jejích cílů.

Koyo-Sha působí na celosvětovém trhu a má pobočky v mnoha zemích, včetně USA, Evropy a Asie. Společnost se může pochlubit mnoha úspěchy na trhu. Podle statistik za rok 2018 dosáhla firma obratu přesahující 10 miliard jenů, což dokazuje její silnou pozici na trhu.

Koyo-Sha se stále snaží inovovat a zlepšovat své produkty a služby. Firma věří v důležitost výzkumu a vývoje a investuje do těchto oblastí s cílem zůstat na špičce průmyslu. Tato víceúrovňová společnost je příkladem toho, jak může firma kombinovat úspěch na trhu s pevnými hodnotami a závazkem k trvalé udržitelnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *