Kuvera

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Kuvera: Finanční svoboda prostřednictvím multi-level marketingu

Kuvera je mezinárodní multi-level marketingová společnost se sídlem v Salt Lake City, Utah. Její misí je pomáhat jednotlivcům a rodinám po celém světě dosáhnout finanční svobody tím, že jim poskytuje nástroje a vzdělání potřebné pro správu osobních financí a investování do budoucnosti.

Filozofie Kuvery spočívá v tom, že finanční vzdělání a správné nástroje mohou vést k finanční svobodě. Firma věří, že každý by měl mít příležitost dosáhnout tohoto cíle, bez ohledu na svůj věk, vzdělání, původ nebo finanční situaci.

Kuvera byla založena v roce 2012 pod názvem Wealth Generators a později byla přejmenována na současný název. Od svého založení si firmy vybudovala silnou přítomnost v oblasti finančního vzdělání a investování, a to zejména prostřednictvím svého modelu multi-level marketingu.

Společnost nabízí širokou škálu produktů a služeb, včetně finančního vzdělávacího programu, který zahrnuje online kurzy, semináře a osobní konzultace. Kuvera také nabízí nástroje pro správu osobních financí, jako jsou budgetové plánovače a sledování výdajů. Navíc firma poskytuje přístup k různým investičním strategiím a nástrojům, včetně forexu, kryptoměn, akcií a dluhopisů.

Jedním z klíčových aspektů Kuvera je její kultura a komunita. Firma se snaží vytvářet podpůrné a inspirující prostředí, kde se lidé mohou učit, růst a dosahovat svých finančních cílů. Kuvera také podporuje dobrovolnickou činnost a společenskou odpovědnost mezi svými členy.

Kuvera působí ve více než 100 zemích po celém světě a má tisíce členů. Její multi-level marketingový model umožnil mnoha lidem dosáhnout finanční svobody a vytvořit si vlastní podnikání.

Pokud jde o výsledky na trhu, Kuvera dosáhla významného růstu od svého založení. Například v roce 2018 společnost oznámila, že její obrat dosáhl více než 150 milionů dolarů.

Kuvera je přesvědčena, že její úspěch je důsledkem jejího závazku vůči vzdělávání a poskytování nástrojů, které lidem pomáhají dosáhnout finanční svobody. Společnost je hrdá na to, že pomáhá lidem zlepšit své finanční situace a dosáhnout svých finančních cílů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *