LegalShield

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

LegalShield je jedinečná multi-level marketingová firma, která se specializuje na poskytování právní ochrany a poradenství pro jednotlivce, rodiny a firmy. Společnost byla založena v roce 1972 s cílem přenést právní pomoc z elitních kanceláří do rukou každého člověka a podniku, bez ohledu na jejich finanční situaci.

Filozofie LegalShieldu je založena na přesvědčení, že každý člověk by měl mít přístup k právní ochraně. Firma se zaměřuje na poskytování kvalitních právních služeb, které jsou dostupné a cenově dostupné pro všechny. Hlavní hodnoty společnosti zahrnují důvěru, transparentnost, integritu a vynikající zákaznický servis.

LegalShield nabízí širokou škálu produktů a služeb, které zahrnují osobní a obchodní plány, rodičovskou ochranu, plány pro řidiče a další. Tyto plány nabízejí pokrytí pro celou řadu právních problémů, od poradenství při tvorbě smluv až po zastupování při soudních přích.

Právní problémy mohou být náročné a stresující. LegalShield se proto snaží zjednodušit tento proces tím, že poskytuje snadno dostupné právní služby, které usnadňují členům navigaci v právním systému.

LegalShield působí v celé Severní Americe, včetně všech 50 států USA a 4 kanadských provincií. Společnost se také rozšířila do Velké Británie. LegalShield má více než 1,75 milionu členů a poskytla právní služby ve více než 4 milionech případů.

Z hlediska obchodního modelu je LegalShield hrdý na svůj multi-level marketingový systém, jenž podporuje podnikání na individuální úrovni. Komunita LegalShieldu je tvořena tisíci nezávislých prodejců, kteří se snaží šířit pozitivní dopad společnosti na co největší počet lidí.

Podle posledních statistik dosáhla společnost ročních tržeb ve výši 486 milionů dolarů v roce 2020, což bylo o 12,5% více než v roce 2019. Tyto čísla ukazují, že LegalShield je silným hráčem na trhu s právními službami a že jeho obchodní model je úspěšný.

V závěru lze říct, že LegalShield je nejen úspěšnou multi-level marketingovou firmou, ale také společností, která se věnuje poskytování kvalitních právních služeb pro všechny. S více než čtyřiceti lety zkušeností na trhu a silným závazkem ke společenské odpovědnosti je LegalShield skutečným průkopníkem v oblasti právní ochrany.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *