LimeLife by Alcone

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

LimeLife by Alcone je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na high-end kosmetiku a péči o pleť. Společnost je propojena s hrdostí na nabízení produktů, které jsou vysoce kvalitní, přirozené a navržené tak, aby vyhovovaly každému typu pleti.

Filosofie LimeLife by Alcone je dvojí. Zaprvé, věří ve výkonnost a kvalitu produktů. Nabízejí kosmetiku, která byla původně vytvořena pro profesionální vizážisty a nyní je dostupná pro všechny. Zadruhé, LimeLife věří v posílení žen. Toto je patrné v jejich stavební struktuře, která umožňuje individuálním konzultantům vytvářet vlastní podnikání na bázi modelu přímého prodeje.

Historie LimeLife sahá až do roku 1952, kdy byla založena jako Alcone Company, prodejce profesionální kosmetiky pro make-up umělce v divadle a filmu. V roce 2013 přišli s myšlenkou zpřístupnit tyto profi produkty široké veřejnosti a značka LimeLife by Alcone byla založena. Od té doby společnost prudce roste a v současné době působí v mnoha zemích po celém světě.

Společnost má širokou škálu produktů zahrnující make-up, péči o pleť a tělo, a dokonce i vůně. Tyto produkty jsou navržené tak, aby řešily mnoho běžných problémů s pletí, jako jsou akné, stárnutí pleti, suchost a citlivost.

Komunita LimeLife je silná a propojená. Konzultanti společnosti tvoří těsné vazby a podporují se navzájem v jejich podnikání. Společnost také nabízí řadu školení a podporových nástrojů pro své konzultanty, aby jim pomohla růst a rozvíjet se.

LimeLife by Alcone má globální dosah. Společnost má konzultanty a zákazníky v mnoha různých zemích, včetně Spojených států, Kanady, Austrálie, Velké Británie a mnoha dalších.

Výsledky na trhu jsou impozantní. LimeLife by Alcone je jednou z nejrychleji rostoucích multi-level marketingových společností v kosmetickém průmyslu. V roce 2017 vykázala společnost roční obrat přesahující 50 milionů dolarů. Tento růst pokračoval do následujících let, kdy se obrat zvýšil na více než 100 milionů dolarů v roce 2018.

Závěrem, LimeLife by Alcone je úspěšná multi-level marketingová společnost, která nabízí kvalitní kosmetické a péče o pleť produkty. Její silná komunita, globální dosah a impresivní finanční výsledky ji činí vynikající volbou pro ty, kteří hledají příležitosti v přímém prodeji.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *