LivePURE (People United Reaching Everyone),

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

LivePURE je multi-level marketingová společnost, která se zavázala k poskytování produktů a služeb na podporu zdraví a wellness. Společnost, jejíž název je akronymem pro „People United Reaching Everyone“, byla založena v roce 2008 s cílem poskytnout lidem přírodní a bezpečné alternativy pro podporu zdraví a wellness.

Hlavní hodnoty a filozofie společnosti zahrnují jednotu, integritu, transparentnost a důraz na individuální zdraví a wellness. LivePURE je hrdá na svůj „čistý“ přístup k wellness, což znamená, že jejich produkty jsou bez syntetických aditiv a jsou navrženy tak, aby podporovaly celkové zdraví a vitalitu.

LivePURE se specializuje na výrobu a prodej široké řady produktů na podporu zdraví a wellness, včetně doplňků stravy, výživových nápojů, detoxikačních produktů a dalších. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily řadu obecných zdravotních problémů, včetně nedostatku energie, problémů s trávením, stresu a dalších.

Kultura a komunita LivePURE jsou založeny na podpoře jednotlivců v dosažení jejich zdravotních a wellness cílů. Firma neustále podporuje své členy, aby se stali nejlepší verzí sebe samých, ať už jde o zlepšení jejich zdravotního stavu nebo rozvoj jejich podnikání. Komunita LivePURE je globální a společnost má pobočky po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie a mnoha dalších zemí.

Výsledky LivePURE na trhu jsou pozoruhodné. Od svého založení v roce 2008 dosáhla společnost prudkého růstu, s miliardami dolarů v prodeji a tisíci nových distributorů přidávajících se každý rok. Díky svému silnému zaměření na zákaznický servis a kvalitu produktů získala společnost také řadu ocenění v oblasti zdraví a wellness.

Z tohoto pohledu je LivePURE mnohem více než jen další multi-level marketingová společnost. Je to hnutí, které se snaží inspirovat a podporovat lidi, aby žili zdravější, plnější životy. Ať už jste zákazník hledající přírodní a bezpečné možnosti pro podporu svého zdraví, nebo někdo, kdo hledá příležitost k podnikání v rozvíjejícím se odvětví wellness, LivePURE má něco pro každého.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *