Longrich BioScience

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Longrich BioScience je jihokorejskou firmou působící v oblasti multi-level marketingu, která se orientuje především na výrobu a prodej produktů v oblasti zdraví, wellness a péče o pokožku. Firma byla založena v roce 1986 a od té doby si vybudovala silnou pozici na globálním trhu.

Společnost Longrich BioScience se řídí filozofií zlepšování kvality života lidí prostřednictvím výrobků, které odrážejí nejnovější vědecké poznatky a technologie. Její hlavní hodnoty spočívají v předání výhod přírodních produktů koncovým spotřebitelům. Firmě se daří kombinovat tradici s inovací a přitom se soustředit na udržitelnost a ekologickou odpovědnost.

Longrich BioScience se specializuje na výrobu širokého sortimentu produktů, které zahrnují kosmetiku, doplňky stravy, osobní hygienické potřeby a domácí spotřebiče. Jedná se o produkty vyráběné z přírodních surovin, které mají přispět k zdraví a životnímu stylu. Kromě toho firma také nabízí možnost vstupu do svého marketingového programu, který umožňuje lidem budovat vlastní obchod a přitom těžit z výhod, které přináší multi-level marketing.

Problémy, které Longrich BioScience řeší, jsou spojené s kvalitou života lidí. Firma se snaží nabídnout produkty, které pomohou lidem cítit se lépe, zdravěji a sebevědoměji. To se odráží nejen v jejich produktech, ale také v jejich kultuře a komunitě. Longrich BioScience se hrdí na to, že vybudovala silnou a dynamickou komunitu lidí, kteří se podílejí na jejím úspěchu.

Longrich BioScience působí na globální úrovni a má zastoupení v mnoha zemích po celém světě. Její produkty jsou distribuovány v více než 50 zemích a regionech, včetně Asie, Afriky, Evropy a Severní Ameriky.

Pokud jde o výsledky na trhu, Longrich BioScience je považována za jednu z předních společností v oblasti multi-level marketingu. Firma má přes 10 000 zaměstnanců a její roční obrat přesahuje 1,5 miliardy dolarů. Kromě toho si firma vysloužila řadu ocenění, včetně „China Top 100 Direct Selling Enterprises“ a „China Top 500 Private Enterprises“.

Závěrem lze říci, že Longrich BioScience je prosperující multi-level marketingová společnost, která se snaží zlepšovat kvalitu života lidí prostřednictvím svých produktů a obchodních příležitostí. S více než třiceti lety zkušeností na trhu a silnou globální přítomností je Longrich BioScience firmou, která má co nabídnout jak svým zákazníkům, tak svým obchodním partnerům.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *