Monarch

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Monarch: Fénix Multi-Level Marketingu

Vítáme vás na stránkách Monarchu – revoluční multi-level společnosti, která si klade za cíl předefinovat tradiční pojetí obchodních modelů a konceptů. Monarch je multi-level firma, která se specializuje na prodej zdravotně orientovaných produktů a je světově členěná sítí nezávislých distributorů.

HODNOTY A FILOSOFIE

Monarch se hrdě řadí mezi firmy, které staví na hodnotách jako jsou integrita, transparentnost, zodpovědnost a respekt ke svým zákazníkům a distributorům. Filozofie firmy je inspirována monarchovým motýlem, který symbolizuje transformaci, krásu a svobodu. Monarch se zaměřuje na to, aby lidem poskytl nástroje a příležitosti, díky nimž mohou dosáhnout lepšího zdraví, finanční svobody a osobního růstu.

HISTORIE

Firma Monarch byla založena v roce 2012 a od té doby se stala jednou z nejrespektovanějších a nejrychleji rostoucích společností v oboru multi-level marketingu. Co začalo jako malý start-up se proměnilo v globální podnik ovlivňující životy tisíců lidí po celém světě.

PRODUKTY A SLUŽBY

Monarch se specializuje na produkty pro zdraví a wellness, které jsou vytvořeny s ohledem na nejnovější vědecké poznatky. Řada produktů zahrnují vitamíny, doplňky stravy, produkty na hubnutí a pro zdravý životní styl. Monarch se také věnuje vzdělávacím programům a seminářům o zdraví a wellness pro své distributory a zákazníky.

KULTURA A KOMUNITA

Monarch klade velký důraz na budování silné a podporující komunity. Firma pořádá pravidelné setkání a konference pro své distributory, aby se mohli učit, sdílet a růst spolu. Monarch také podporuje charitativní aktivity a projekty zaměřené na zlepšení zdraví a životních podmínek lidí po celém světě.

PŮSOBNOST A VÝSLEDKY NA TRHU

Monarch působí v více než 50 zemích po celém světě a má přes 500 000 aktivních distributorů. V roce 2020 firma dosáhla obratu více než 350 milionů dolarů, což je o 20% více než v předchozím roce. Monarch také získala řadu ocenění za svou inovativní obchodní strategii, vynikající produkty a pozitivní dopad na komunitu.

Monarch je více než jen firma – je to hnutí, které inspiruje lidi k tomu, aby si dosáhli svých snů a žili plnější a zdravější život. Jsme hrdi na to, že jsme součástí této cesty a těšíme se na další úspěšná léta.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *