Monat

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Monat Global je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na výrobu a distribuci prémiových vlasových a kůžových výrobků. Firma Monat, jejíž název je akronymem ‚Modern Nature‘, byla založena v roce 2014 a od té doby se zaměřuje na poskytování přírodních, bezpečných a efektivních řešení pro péči o vlasy a pokožku.

Monat se zavázal k poskytování nejvyšší kvality a účinnosti svých výrobků. Toho dosahuje skrze inovace a vědecký výzkum, který je základem vývoje všech jejich výrobků. Všechny produkty Monatu jsou vyvinuty a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy v průmyslu. Společnost je také hrdá na to, že její výrobky nejsou testovány na zvířatech.

Firma Monat se odlišuje svým jedinečným marketingovým modelem, který umožňuje jednotlivcům stát se nezávislými prodejci jejích výrobků. Tito prodejci nejen získávají zisk z prodeje výrobků, ale také mohou vytvářet své vlastní týmy a získávat dodatečné příjmy z prodeje svých týmů. Tento model umožňuje prodejcům flexibilitu a potenciál pro růst a finanční svobodu.

Monat má silné hodnoty a filozofii zaměřenou na péči o lidi a planetu. Zavazuje se k udržitelným obchodním praktikám a podpoře místních a globálních komunit. Společnost se také snaží inspirovat a povzbuzovat své prodejce k osobnímu a profesnímu růstu.

Monat má globální přítomnost a je aktivní v mnoha zemích po celém světě včetně Spojených států, Kanady, Velké Británie, Irska a Polska.

Co se týče výsledků na trhu, Monat Global dosáhla rychlého růstu a úspěchu od svého založení. V roce 2018 dosáhla tržeb ve výši 314 milionů dolarů, což ji řadí mezi hlavní hráče v oboru. V roce 2020 dosáhl Monat na 1 miliardu dolarů v ročních tržbách, přičemž více než 500 000 nezávislých prodejců prodalo ve více než 5 zemích.

Monat se také těší širokému uznání v oboru pro své výjimečné výrobky a obchodní model. Společnost získala řadu ocenění a uznání včetně jejího umístění jako jedné z nejrychleji rostoucích soukromých společností v Americe od Inc. 5000 v roce 2020.

Všechny tyto faktory dělají z Monat Global silný hráč v průmyslu péče o vlasy a kůži a ukazují na její schopnost poskytnout vysoce kvalitní výrobky a vytvářet pozitivní dopad na lidi a planetu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *