NeoLife

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

NeoLife – Firma pro zdravější a kvalitnější život

NeoLife je mezinárodní multi-level marketingová společnost s dlouholetou tradicí, která se specializuje na produkci a prodej doplňků stravy a výrobků pro osobní péči. Její cílem je pomáhat lidem dosahovat zdravějšího a kvalitního života.

Hodnoty a filozofie

NeoLife se řídí filozofií, že klíčem k zdraví a dobrému životu je vyvážená a výživná strava. Věří, že jejich produkty mohou hrát klíčovou roli v dosahování tohoto cíle, ať už jde o doplnění chybějících živin v moderní stravě nebo o podporu zdraví v různých životních obdobích a situacích.

Historie

Společnost NeoLife byla založena v roce 1958 v USA a od té doby se rozrostla na mezinárodní úroveň. Její produkty jsou nyní k dispozici v desítkách zemí po celém světě včetně Evropy, Afriky, Asie a Austrálie.

Produkty

NeoLife nabízí širokou škálu doplňků stravy, včetně vitaminů, minerálů, antioxidantů, omega-3 mastných kyselin a probiotik. Kromě toho firma také vyrábí výrobky pro osobní péči, jako jsou šampony, kondicionéry, krémy na tělo a další. Všechny produkty jsou vyrobeny s důrazem na přírodní složky a jsou šetrné k životnímu prostředí.

Řešení problémů

NeoLife pomáhá lidem řešit různé zdravotní a životní výzvy, ať už jde o potřebu zlepšit stravovací návyky, podpořit imunitní systém, zlepšit kvalitu pleti a vlasů, nebo zvládnout stres a únavu. Její produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly cílenou podporu pro různé oblasti zdraví a pohody.

Kultura a komunita

NeoLife se snaží budovat pozitivní a podporující komunitu mezi svými členy a zákazníky. Firma poskytuje školení a podporu pro své distributory a motivuje je k osobnímu a profesnímu růstu. Její kultura je založena na hodnotách jako je integrita, spolupráce a orientace na zákazníka.

Přítomnost na trhu

NeoLife je přítomna v mnoha zemích po celém světě a její produkty si získaly důvěru milionů zákazníků. Firma je známá svou kvalitou, inovacemi a vědeckým přístupem k vývoji produktů.

Výsledky na trhu

Během svého více než 60letého působení na trhu si NeoLife vybudovala silnou pozici v oblasti doplňků stravy a produktů pro osobní péči. Firma je hrdá na to, že pomáhá lidem dosahovat jejich zdravotních a životních cílů a je odhodlána pokračovat v této misi i v budoucnu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *