Neora

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Neora je globální multi-level marketingová společnost, která se specializuje na výrobu a distribuci produktů pro péči o pleť a wellness. Od svého založení v roce 2011, se o firmě hodně mluví, a to nejen kvůli jejím výjimečným produktům, ale také díky její jedinečné a progresivní firemní kultuře a komunitě.

Firma Neora byla založena Jeffem Olsonem, který je také autorem bestselleru „The Slight Edge“. Podle Jeffa jsou hodnoty a filozofie firmy založeny na principu poskytování maximální hodnoty zákazníkům prostřednictvím výrobků, které skutečně fungují a zlepšují jejich kvalitu života. Tato filozofie se odráží i v produktech firmy, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly vědecky ověřené a viditelné výsledky.

Neora se zabývá výrobou a prodejem produktů pro péči o pleť a wellness. Její portfolio zahrnuje širokou škálu produktů, jako jsou krémy na obličej a tělo, čistící přípravky, séra, vlasové produkty, doplňky stravy a mnoho dalšího. Produkty jsou navrženy tak, aby řešily běžné problémy s pokožkou a zdravím, jako je stárnutí pleti, akné, vypadávání vlasů, nespavost, stres a další.

Firma Neora je známá také svou silnou komunitou a firemní kulturou. Společnost věří v posilování lidí prostřednictvím vzdělávání, podpory a motivace, což se odráží v jejích programech pro osobní rozvoj a mentorství. Její komunita je složená z tisíců nezávislých prodejců a zákazníků z celého světa, kteří jsou spojeni společnou vizí zlepšování života lidí.

Neora působí v několika zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Jižní Koreje a několika evropských zemí. Podle dostupných dat dosáhla firma v roce 2019 obratu více než 400 milionů dolarů a její produkty jsou používány miliony zákazníků po celém světě.

Tato multi-level marketingová společnost se vyznačuje svými silnými obchodními výsledky a stal se jedním z předních hráčů v průmyslu péče o pleť a wellness. Její úspěch je výsledkem kombinace kvalitních produktů, silné firemní kultury a komunity a inovativního přístupu k marketingu a distribuci.

Neora je firmou, která se zavázala k poskytování výjimečných produktů a příležitostí pro své zákazníky a distributory. Její hodnoty a filozofie, které se odrážejí v její komunitě a firemní kultuře, ji odlišují a činí z ní jednu z nejrespektovanějších společností v oblasti péče o pleť a wellness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *