NéVetica

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

NéVetica: Inovativní přístup k péči o zvířata

NéVetica je pionýr v multi-level marketingu v oblasti péče o domácí zvířata. Firma, která byla založena v roce 2018 Dr. Lance Londonem, si klade za cíl inspirovat a vzdělat majitele domácích mazlíčků, aby jim poskytli ty nejlepší možné služby a produkty.

Hlavní hodnoty a filozofie firmy

NéVetica se hlásí k hodnotám jako jsou inovace, kvalita a péče. Firma věří, že každý mazlíček zaslouží tu nejlepší péči a majitelé by měli mít k dispozici nejlepší možné nástroje a informace, aby jim ji mohli poskytnout. Jejich filozofie je založena na přesvědčení, že domácí zvířata jsou členy rodiny a zaslouží si stejnou úroveň péče a úcty jako jakýkoli jiný člen rodiny.

Co firma vyrábí a prodává?

NéVetica nabízí širokou škálu produktů a služeb v oblasti péče o zvířata. Jejich produkty zahrnují vše od krmiva pro psy a kočky, přes vitamíny a doplňky stravy, až po produkty pro péči o srst a zuby. Nabízí také mobilní aplikaci, která poskytuje majitelům zvířat přístup k vzdělávacím materiálům a personalizovaným plánům péče o jejich mazlíčka.

Problémy, které firma řeší

NéVetica se snaží řešit několik klíčových problémů, kterým majitelé zvířat čelí. Jedním z nich je nedostatek informací a vzdělání o tom, jak správně pečovat o své zvířata. Dále firma řeší problém s kvalitou a bezpečností produktů pro zvířata na trhu.

Kultura a komunita firmy

NéVetica se pyšní tím, že vytvořila silnou a podporující komunitu. Firma nabízí svým konzultantům školení a podporu, které jim pomáhají růst a dosahovat úspěchů. Kromě toho se zavázala k vytváření pozitivních sociálních dopadů tím, že podporuje neziskové organizace zaměřené na zvířata.

Přítomnost na trhu a výsledky

Od svého založení v roce 2018 si NéVetica rychle vydobyla své místo na trhu péče o zvířata. Firma působí v USA a Kanadě a plánuje další expanzi. Ačkoli je na trhu relativně krátce, už se jí podařilo dosáhnout značných úspěchů. Jejich mobilní aplikace má tisíce uživatelů a produktové recenze jsou většinou velmi pozitivní.

Ve světě, kde je péče o domácí zvířata stále důležitější, se NéVetica stává vedoucím hráčem v oboru. Jeho inovativní přístup a závazek k poskytování kvalitních produktů a služeb ji staví do čela v oblasti péče o zvířata.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *