New Hope Global

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

New Hope Global: Společnost, která přináší novou naději

New Hope Global je mezinárodní multi-level marketingová (MLM) společnost, která je vášnivě oddaná výrobě a prodeji vysoce kvalitních produktů s nízkým dopadem na životní prostředí. Tato firma se zavázala přinášet novou naději lidem po celém světě prostřednictvím svých inovativních produktů a business modelu.

Filozofie a hodnoty

New Hope Global je známá svou filozofií, kterou definují tři klíčové hodnoty – integrita, inovace a inkluze. Ty jsou základem všeho, co firma dělá a jsou ztělesněny v každém produktu, který firma vyrábí a v každé transakci, kterou provádí. New Hope Global je také hrdý na svou oddanost udržitelnosti a etice.

Historie a působení

Společnost New Hope Global byla založena v roce 2003 a má sídlo v Londýně. Od svého založení se rozrostla a nyní působí ve více než 30 zemích po celém světě, včetně Evropy, Asie, Severní a Jižní Ameriky.

Produkty a služby

New Hope Global se specializuje na výrobu a prodej špičkových produktů pro zdraví a wellness. Jejich portfolio zahrnuje širokou škálu produktů, včetně doplňků stravy, kosmetiky, domácích produktů a dalších. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomohly zlepšit kvalitu života lidí a přispěly ke zdravému životnímu stylu.

Kultura a komunita

New Hope Global je hrdá na svou silnou firemní kulturu, která povzbuzuje týmovou práci, inovace a neustálé učení. Její komunita distributorů a zákazníků je také velmi aktivní a podporuje se navzájem v dosahování jejich cílů.

Výsledky na trhu

Za uplynulých 18 let si New Hope Global vydobyla solidní postavení na trhu. Jejich výrobky a služby jsou vysoko hodnocené a mají silný zákaznický základ. Společnost také oznámila, že v roce 2020 dosáhla obratu přesahujícího 1 miliardu dolarů a očekává se, že tato čísla budou v následujících letech dále růst.

Prostřednictvím svého multi-level marketingového modelu, New Hope Global nabízí jedinečné příležitosti pro lidi, kteří si chtějí vybudovat vlastní podnikání a dosáhnout finanční nezávislosti. Tato firma je důkazem toho, že je možné spojit prosperující obchod s etickými hodnotami a udržitelnými postupy. Je určitě společností, kterou stojí za to sledovat v nadcházejících letech.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *