New Image International/NIG Nutritionals Ltd.

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

New Image International, také známa jako NIG Nutritionals Ltd., je přední multi-level marketingová firma, která se specializuje na výrobu a distribuci zdravotních a wellness produktů.

New Image International byla založena v roce 1984 v Novém Zélandu a za více než tři desetiletí se vypracovala na globálního hráče v oblasti wellness a zdravotní péče. Její filozofie je založena na přesvědčení, že zdraví je největším bohatstvím a že každý má právo žít zdravě a naplněně.

Firma vyrábí širokou škálu produktů, které se zaměřují na potřeby zákazníků v oblasti zdraví a wellness. Mezi její nejznámější produkty patří výživové doplňky, potravinové náhražky, mléčné výrobky a další produkty na bázi kolostromu. Produkty New Image International jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem dosáhnout a udržet optimální zdraví, zlepšit imunitní systém a podporovat celkovou vitalitu.

Kultura společnosti je silně zakořeněna v hodnotách jako jsou integrita, zodpovědnost, inovace a spolupráce. Firma se také hluboko angažuje v komunitě, podporuje místní podnikání a vzdělávací iniciativy a věnuje se filantropii. Její komunita je tvořena tisíci nezávislých distributorů a zákazníků po celém světě, kteří sdílejí stejnou vášeň pro zdraví a wellness.

Firma působí v mnoha zemích po celém světě, včetně Austrálie, Malajsie, Singapuru, Thajska, Filipín a Jižní Afriky. Také se rychle rozrůstá na dalších trzích, jako je Severní Amerika a Evropa.

Pokud jde o výsledky na trhu, New Image International se může pochlubit impozantním růstem a vysokou úrovní zákaznické spokojenosti. Například v roce 2020 dosáhla firma obratu v hodnotě 70 milionů dolarů. Kromě toho má firma více než 250 tisíc distributorů a přes milion spokojených zákazníků po celém světě, což svědčí o jejím silném postavení v oblasti wellness a zdravotní péče.

New Image International je tedy firma, která se stále rozvíjí a poskytuje výjimečné produkty a služby svým zákazníkům. Její vize a hodnoty, spolu s jejím závazkem vůči komunitě, ji činí jedinečnou a respektovanou firmou v oblasti zdraví a wellness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *