New U Life®

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

New U Life® je multi-level marketingová (MLM), neboli síťová firma, jejíž hlavní filozofii tvoří udržování mladistvého vzhledu a vitality prostřednictvím svých inovativních produktů. Společnost byla založena v roce 2017 Alexy Goldsteinem, vášnivým homeopatem a podnikatelem se dvěma dekádami zkušeností v oboru zdraví a wellness.

Hlavní hodnotou New U Life® je její angažovanost v oblasti lidského zdraví a wellness. Společnost věří v holistický přístup k zdraví a tomu odpovídají i její produkty. Její filozofie spočívá v podpoře kvality života, zdraví a wellness prostřednictvím produků, které jsou v souladu s přírodou a vědou.

New U Life se specializuje na výrobu a prodej produktů, které pomáhají lidem prodloužit jejich mladistvý vzhled a zdraví. Mezi její prominentní produkty patří například gel Somaderm®, který je jediným homeopatickým HGH gelem dostupným bez předpisu na trhu. Tento gel tvrdí, že pomáhá podporovat zdravý životní styl a má pozitivní účinky na energii, spánek, náladu, libido a regeneraci svalů.

Hodnoty společnosti se odrážejí také v její firemní kultuře a komunitě. New U Life® svým distributorům nabízí silnou podporu a komunitu s důrazem na osobní růst a vzdělávání. Společnost také pravidelně organizuje akce a semináře, aby posílila vazby mezi svými členy a pomohla jim dosáhnout jejich osobních a profesních cílů.

New U Life® působí na globálním trhu, kde využívá síť distributorů k prodeji svých produktů. Ačkoli je její sídlo v Kalifornii ve Spojených státech, expandovala do mnoha dalších zemí po celém světě, včetně Austrálie, Nového Zélandu, Kanady a mnoha zemí Asie.

Od svého založení v roce 2017 si New U Life® vybudovala silnou pozici na trhu. Společnost se může pochlubit dosažením více než 600 milionů dolarů v prodeji během svých prvních tří let na trhu. Součástí jejího úspěchu je rostoucí komunita více než 300 000 distributorů. S ohledem na rostoucí poptávku po produktech zdraví a wellness se předpokládá, že tento trend růstu bude v budoucnu pokračovat.

New U Life® tak představuje silnou a inovativní společnost v oblasti zdraví a wellness, která nabízí výrobky zaměřené na podporu mladistvého vzhledu a vitality. Její silná komunita distributorů a silná pozice na trhu naznačují, že tato společnost má světlou budoucnost.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *