NHT Global

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

NHT Global je jednou z předních multi-level marketingových společností na světě. Od svého založení v roce 2001 se stala synonymem pro kvalitu, inovaci a výkonnost v oblasti zdraví a wellness. Tento článek se zaměří na hlubší porozumění této globální společnosti, jejích hodnot, filozofie, výrobků, komunity a výsledků na trhu.

NHT Global vychází z filozofie, že zdraví a wellness by měly být dostupné pro všechny. Firma věří, že pomocí svých produktů může lidem pomoci dosáhnout optimálního zdraví a pohody. Její hodnoty se zaměřují na intenzivní výzkum a vývoj, aby byly poskytnuty nejkvalitnější a nejbezpečnější produkty.

NHT Global je známá pro svůj široký sortiment produktů, které se zabývají řadou zdravotních a wellness problémů. Jejich hlavními produkty jsou doplňky stravy, které řeší různé zdravotní problémy, jako je například nedostatek energie, problémy se spánkem, zdraví srdce, zažívání a jiné. Také nabízejí kosmetické výrobky pro péči o pleť, které jsou vyrobeny s použitím nejnovějších technologií a vědeckých výzkumů.

Komunita NHT Global je silná a spojuje lidi z celého světa. Firma působí ve více než 40 zemích na celém světě a nabízí rozsáhlou škálu vzdělávacích programů a seminářů pro své členy.

Kultura v NHT Global je založená na vzájemné podpoře a spolupráci. Firma podporuje své členy v jejich osobním a profesním růstu a poskytuje jim nezbytné nástroje a zdroje potřebné k dosažení úspěchu.

Pokud jde o výsledky na trhu, NHT Global má impresivní statistiky. Ve svém posledním finančním výkazu uvedla, že její celkové příjmy za rok 2019 dosáhly 197,6 milionu dolarů. Tato čísla ukazují, že NHT Global je silným a stabilním hráčem v multi-level marketingovém průmyslu.

Souhrnně lze říci, že NHT Global je přední společnost v oblasti zdraví a wellness, která se zaměřuje na poskytování kvalitních produktů a služeb svým zákazníkům. Její silná komunita, inovativní produkty a stabilní finanční výsledky ji činí jedním z nejlepších hráčů v multi-level marketingovém průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *