Nikken

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Nikken je předním hráčem na poli multi-level marketingu (MLM), který se zaměřuje na poskytování produktů pro zlepšení kvality života. S více než čtyřicetiletou historií a působením v mnoha zemích po celém světě je Nikken skutečným gigantem ve svém oboru.

Japonská společnost Nikken byla založena v roce 1975 Isamu Masuda. Jeho cílem bylo vytvořit společnost, která by pomáhala lidem dosáhnout rovnováhy v životě prostřednictvím pěti pilířů zdraví – zdravého těla, mysli, rodiny, společnosti a financí. Tato filosofie je hluboko zakořeněna v hodnotovém systému společnosti.

Nikken nabízí širokou škálu produktů pro zdraví a wellness. Jejich produkty zahrnují magnety pro magnetickou terapii, výživové doplňky, vodu obohacenou o minerály, vzduchové filtry, matrace a polštáře, fitness produkty a také produkty pro péči o tělo. Společnost tvrdí, že její produkty mohou pomoci řešit řadu běžných zdravotních problémů a zlepšit celkový životní styl.

Kultura a komunita Nikken je silně ovlivněna jeho původem a filosofií. Společnost má kulturu podporující vzájemnou pomoc a podporu mezi svými členy. Komunita je velmi zapojená do sdílení zkušeností a úspěchů s produkty Nikken, což je klíčovou součástí jejich obchodního modelu MLM.

Firma působí ve více než 40 zemích po celém světě, včetně Severní Ameriky, Evropy, Asie a Austrálie. V roce 2019 oznámila celosvětové obraty přesahující miliardu dolarů, což ukazuje, jak silnou pozici na globálním trhu má.

Jednou z nejvýraznějších obchodních metrik Nikken je její členská základna. Společnost má v současnosti více než 40 000 aktivních členů po celém světě. Tito členové nejenže kupují a prodávají produkty Nikken, ale také aktivně doporučují a propagují značku v rámci svých osobních a profesních sítí.

Nikken je multi-level marketingová společnost, která stojí na pevných základech a je považována za jednu z nejdůvěryhodnějších MLM firem. Její silná komunita, široká škála produktů zaměřených na zdraví a wellness a její dlouhodobý závazek k zlepšování kvality života lidí jsou důležitými faktory, které přispívají k jejímu úspěchu na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *