Noevir

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Noevir je mezinárodní multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na vývoj a prodej vysoce kvalitních kosmetických a ošetřujících produktů. Firma se založila v roce 1978 a brzy se stala jedním z nejvýznamnějších hráčů na tržiště krásy a wellness.

Noevir se od svého vzniku řídí zásadou „zdraví a krása zevnitř“. Tato filozofie je základem pro všechny jejich produkty, které jsou navrženy tak, aby podporovaly nejen zdraví kůže, ale také celkové zdraví těla. Firma se soustředí na vývoj produktů s použitím přírodních surovin, které jsou šetrné k životnímu prostředí a jsou v souladu s jejich etickými hodnotami.

Noevir je známý svými inovativními produkty, které se snaží řešit různé dermatologické problémy, jako jsou předčasné stárnutí, akné, suchá pokožka a další. Jejich výrobky jsou navrženy tak, aby byly co nejefektivnější a poskytovaly viditelné výsledky.

Firma Noevir se také vyznačuje silnou firemní kulturou a komunitou. Je známá svými vysoce kvalitními školeními a podporou pro jejich distributory, kteří jsou také považováni za klíčovou součást jejich úspěchu. Také si zakládají na tom, že budují silné vztahy se svými zákazníky a zaměstnanci, což je klíčové pro jejich dlouhodobý úspěch.

Noevir působí v mnoha zemích po celém světě, včetně Japonska, USA, Kanady a různých zemí v Asii. Jejich výrobky jsou oblíbené a vysoce ceněné jak doma, tak i v zahraničí. Na trhu jsou již více jak 40 let a během této doby si vybudovali silnou značku a loajální zákaznickou základnu.

Co se týče finančních výsledků, Noevir je jednou z nejúspěšnějších MLM společností na světě. V roce 2019 dosáhla globálních prodejů v hodnotě více než 1,3 miliardy dolarů s ročním růstem 6,2%.

Na závěr, Noevir je firmou, která se nejen zaměřuje na poskytování vysoce kvalitních produktů, ale také na podporu a školení jejích distributorů. Jejich dlouhodobý úspěch je důkazem síly jejich produktů a jejich závazku vůči zákazníkům a komunitě. Je to skutečně multi-level firma, která staví na silných základech a hodnotách.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *