Norwex

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Norwex je mezinárodní společnost, která vyrábí a distribuuje výrobky pro zdravý a udržitelný životní styl. Jedná se o firmu s víceúrovňovou (multi-level) strukturou, která poskytuje příležitosti k podnikání pro tisíce nezávislých prodejců po celém světě. Společnost byla založena v roce 1994 v Norsku a dosud se její produktů prodalo více než 60 milionů.

Norwex se zaměřuje na výrobu a prodej výrobků, které jsou bezpečné pro zdraví lidí i pro životní prostředí. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby snížily množství chemikálií v našich domech a přispívaly k ochraně planety. Sortiment zahrnujeme čistící prostředky, kosmetiku, textil pro domácnost a další. Všechny produkty jsou vyrobeny s důrazem na udržitelnost a minimalizaci ekologické stopy.

Základní hodnoty a filozofie Norwexu se odrazí v jejich závazku k čistotě, zdraví a udržitelnosti. Věří, že každý má právo žít v čistém domově a zdravém prostředí. Kromě toho Norwex klade velký důraz na vzdělávání svých zákazníků a prodejců o důležitosti udržitelnosti a bezpečnosti výrobků, které používáme ve svých domovech.

Součástí kultury Norwexu je silné pocit společenství a podpory mezi jejími prodejci. Společnost poskytuje počáteční školení a nepřetržitou podporu svým prodejcům, aby mohli úspěšně provozovat svůj vlastní podnik. Kromě toho Norwex pravidelně pořádá konference a události, které posilují vztahy a soudržnost mezi členy týmu.

Norwex působí ve více než 60 zemích po celém světě, včetně Severní Ameriky, Evropy, Austrálie a Nového Zélandu. Společnost má silnou přítomnost na trhu a její výrobky jsou oblíbené u milionů zákazníků. V posledních letech se Norwex dostal na seznam nejrychleji rostoucích společností s víceúrovňovým marketingem podle časopisu Direct Selling News.

Celkově Norwex představuje silný hráč na trhu s udržitelnými a bezpečnými výrobky pro domácnost. Její filozofie a hodnoty, silné společenství a úspěšná obchodní strategie ji činí jedinečnou a důvěryhodnou značkou na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *