Organic Mission

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Organic Mission: Společnost pro udržitelnost a zdraví

Organic Mission je multi-level marketingová společnost, která si klade za cíl podporovat zdraví a udržitelnost prostřednictvím prodeje organických výrobků. Firma byla založena v roce 1998 s vizí nabízet produkty, které nejen podporují zdraví jednotlivců, ale také respektují přírodu a její zdroje.

Filozofie a hodnoty

Organic Mission věří v sílu přírody a klade důraz na ekologickou udržitelnost. Firma je hrdá na to, že nabízí produkty, které jsou 100% organické a bez chemických přísad. Její základní hodnoty zahrnují udržitelnost, zdraví, kvalitu a transparentnost. Společnost také podporuje fair trade a etické podnikání.

Historie a produkty

Organic Mission začala jako malá firma specializující se na prodej organických čajů. Dnes její sortiment zahrnuje široký výběr produktů včetně kosmetiky, potravinářských výrobků a doplňků stravy. Všechny její produkty jsou certifikované a zaručeně organické.

Problémy, které řeší

Organic Mission se snaží řešit několik současných problémů. Prvním je rostoucí poptávka spotřebitelů po zdravých a přírodních produktech. Společnost nabízí řešení tím, že poskytuje širokou škálu organických produktů, které jsou zdravé a vysoce kvalitní. Druhým problémem, který Organic Mission řeší, je potřeba udržitelného podnikání. Firma je hrdá na to, že všechny její produkty jsou ekologicky šetrné a podporují udržitelné zemědělství.

Kultura a komunita

Organic Mission je více než jen firma – je to komunita lidí, kteří se snaží žít zdravě a udržitelně. Firma podporuje své distributory a zákazníky prostřednictvím vzdělávacích programů, workshopů a online fór. Zároveň klade důraz na týmovou práci a podporu mezi svými členy.

Působení a výsledky na trhu

Od svého založení v roce 1998 se Organic Mission rozrostla a dnes působí v mnoha zemích po celém světě. Společnost má více než 10 000 distributorů a její produkty jsou dostupné v tisících maloobchodů. V posledních pěti letech společnost vykázala průměrný roční růst tržeb o 15%.

Organic Mission je příkladem toho, jak lze úspěšně spojit podnikání s udržitelností a zdravím. Společnost je hrdá na své dosažené výsledky a je odhodlána pokračovat v poslání podporovat zdraví a udržitelnost prostřednictvím svých organických produktů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *