Park Lane Jewelry

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Park Lane Jewelry je mezinárodně uznávaná multi-level marketingová společnost, která se specializuje na prodej vysoce kvalitního šperku. Firma, kterou založili Arthur a Shirley LeVin v roce 1955, je známá svým důrazem na rodinné hodnoty, kvalitu a vysokou úroveň zákaznického servisu.

Park Lane Jewelry – Filozofie a hodnoty

Park Lane Jewelry je silně založena na rodinných hodnotách, které jsou klíčovou součástí její filozofie. Společnost byla založena manželským párem, který si stanovil za cíl poskytnout lidem možnost vlastnit krásné šperky za přijatelné ceny. Důraz na rodinné hodnoty se projevuje i v její struktuře a kultuře, kde se členové týmu cítí jako součást velké rodiny.

Historie a přítomnost Park Lane Jewelry

Od svého založení v roce 1955 prošla Park Lane Jewelry mnoha proměnami, ale stále zůstává věrná své původní vizi a cílům. Společnost začala jako malý rodinný podnik a postupně se vypracovala na mezinárodně uznávanou společnost s působením ve více než 20 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Austrálie a mnoha evropských zemí.

Produkty a služby, které nabízí Park Lane Jewelry

Park Lane Jewelry je výrobcem a dodavatelem široké škály šperků, včetně náhrdelníků, náramků, prstýnků a náušnic. Šperky jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým vkusům a stylům, a jsou k dostání v mnoha různých materiálech a designech. Firma se také zavázala k tomu, že její šperky budou vyráběny za spravedlivých pracovních podmínek a bez použití konfliktních surovin.

Kultura a komunita Park Lane Jewelry

Kultura v Park Lane Jewelry je silně založena na hodnotách jako je rodina, důvěra, integrita a respekt. Společnost vytváří příležitosti pro lidi, aby se stali součástí její komunity a měli možnost vydělávat peníze prodejem jejích výrobků. Firma také poskytuje školení a podporu svým členům, aby mohli dosáhnout svých osobních a profesionálních cílů.

Výsledky Park Lane Jewelry na trhu

Díky svému úspěšnému obchodnímu modelu a kvalitním výrobkům se Park Lane Jewelry stala jedním z největších hráčů na trhu se šperky. Firma má více než 2 000 konzultantů po celém světě a v roce 2019 dosáhla obratu téměř 100 milionů dolarů.

Závěr

Park Lane Jewelry je silnou a stabilní společností s dlouholetou tradicí vytváření a prodeje kvalitních šperků. Její důraz na rodinné hodnoty, kvalitu a zákaznický servis ji odlišuje od ostatních společností v oboru a činí ji oblíbenou volbou pro milovníky šperků po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *