PM-International

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Název PM-International je nejspíše známý v kruzích zkušených marketérů a obchodníků. Jedná se o firmu s dlouholetou tradicí, konkrétně od roku 1993, kdy byla založena v Lucembursku. Tato společnost změnila životy mnoha lidí po celém světě díky svému unikátnímu konceptu multi-level marketingu (MLM) a směřování ke zdraví a wellness.

PM-International se hlásí k hodnotám jako je kvalita, inovace, respekt a partnerství. Společnost klade důraz na výrobu produktů nejvyšší kvality, které pomáhají lidem žít lepší a zdravější život. Respektují své partnery a zákazníky a usilují o vytváření dlouhodobých vztahů na základě důvěry a vzájemného respektu.

PM-International se především zaměřuje na produkci a prodej výživových doplňků a kosmetiky. Tyto produkty jsou vyráběny na základě nejnovějších vědeckých poznatků a technologií, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu a účinnost. Společnost řeší problémy lidí spojené s nedostatkem určitých živin v těle, s předčasným stárnutím pleti nebo s potřebou udržet si zdraví a vitalitu.

Kultura a komunita PM-International jsou velmi specifické. Firma nabízí svým partnerům možnost nejen vydělat peníze, ale také se osobně rozvíjet, získávat nové dovednosti a být součástí globální komunity podobně smýšlejících lidí. Společnost pořádá pravidelné konference a školení, na kterých se lidé mohou setkat, vyměňovat si zkušenosti a navazovat nové kontakty.

PM-International působí ve více než 40 zemích po celém světě a její produkty jsou populární u milionů lidí. V roce 2020 dosáhla firma obratu 1 miliardy eur, což svědčí o jejím obrovském úspěchu a silné pozici na trhu. Počet jejích nezávislých distributérů přesahuje 150 tisíc.

Avšak, jak to v případě MLM společností bývá, není její reputace bez kontroverzí. Někteří kritizují přístup firmy k obchodním praktikám a tvrdí, že její obchodní model má blízko k pyramidovému schématu. Na druhou stranu, PM-International je členem předních oborových sdružení a získala řadu ocenění, včetně ocenění pro nejlepšího zaměstnavatele v Německu v roce 2018.

Závěrem lze říci, že PM-International je multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na produkci a prodej výživových doplňků a kosmetiky. Její produkty jsou ceněny pro jejich kvalitu a účinnost. Společnost nabízí svým partnerům možnost vydělat peníze a zároveň být součástí globální komunity. Ačkoliv je některými kritizována, její finanční výsledky a počet distributérů svědčí o jejím úspěchu na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *