Primerica

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Primerica je přední multi-level marketingová firma, která je na trhu již více než čtyři dekády. Společnost byla založena v roce 1977 a je známá svým jedinečným modelem podnikání a pevnými hodnotami. Primerica je se sídlem v Duluth v Georgii, USA, a v současnosti má v různých zemích po celém světě více než 130 000 nezávislých zástupců.

Hodnoty a filozofie Primericy

Primerica je firma, která se řídí mnoha zásadami a hodnotami, které jsou založeny na pomoci lidem. Vždy se snaží poskytovat služby, které pomáhají lidem dosáhnout finanční nezávislosti a bezpečí. Primerica klade důraz na vzdělávání zákazníků o finančních produktech a službách, aby mohli činit informované rozhodnutí.

Produkty a služby Primericy

Primerica se zabývá prodejem finančních produktů a služeb jako jsou životní pojištění, investice do vzájemných fondů, hypotéky a další finanční plánovací nástroje. Tyto služby jsou navrženy tak, aby pomohly lidem dosáhnout finanční stabilitu a zabezpečení.

Kultura a komunita

Primerica má silnou firemní kulturu, která je založena na týmové práci, integritě a úspěchu. Firma klade velký důraz na vzdělávání svých zástupců a poskytuje jim neustálé školení a podporu. Kromě toho je Primerica známá svým závazkem k dobročinnosti a aktivně se podílí na různých dobročinných akcích a iniciativách.

Tržní výsledky a dosažené mety

Primerica je jednou z největších a nejúspěšnějších MLM firem na světě. V roce 2020 dosáhla obratu 2,2 miliardy dolarů a její celková aktiva přesáhla 82 miliard dolarů. Firma má také silnou přítomnost na burze, kde je její akcie obchodována na burze New York Stock Exchange (PRI).

Přítomnost na trhu

Primerica působí v několika zemích, včetně Spojených států, Kanady, Portorika a Španělska. Firma plánuje další expanzi a průběžně hledá nové způsoby, jak dosáhnout většího počtu lidí a poskytnout jim své finanční produkty a služby.

Závěrem, Primerica je silná a stabilní finanční firma s velkým vlivem na trhu. Její jedinečný obchodní model, založený na MLM, jí umožňuje dosahovat velkého množství lidí a poskytovat jim kvalitní finanční produkty a služby. Primerica je pevně zakořeněna ve svých hodnotách a zasazuje se o pomoc lidem dosáhnout finanční nezávislosti a stability.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *