Princess House

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Princess House je přední multi-level marketingová (MLM) společnost s více než 55 lety zkušeností v oboru přímého prodeje. Firma je známá pro své vysoce kvalitní kuchyňské nářadí a výrobky pro domácnost, které jsou prodávány prostřednictvím nezávislých konzultantů po celém světě.

Princess House byla založena v roce 1963 Charlesem Collisem. Cílem společnosti bylo poskytnout špičkové kuchyňské výrobky a zároveň nabídnout jedinečnou obchodní příležitost ženám, které se chtějí stát nezávislými a finančně soběstačnými. Od té doby se firma rozrostla a dnes působí v mnoha zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady a Mexika.

Filozofií Princess House je poskytnout lidem kvalitní produkty, které zlepšují jejich každodenní životy a pomáhají jim dosáhnout svých cílů a snů. Společnost věří, že skrze své produkty může inspirovat lidi k lepšímu a zdravějšímu životnímu stylu.

Hodnoty Princess House jsou založeny na integritě, respektu, spolupráci, inovacích a vynikajícím zákaznickém servisu. Společnost se zavázala poskytovat nejvyšší standardy kvality a služeb.

Výrobky, které Princess House nabízí, zahrnují širokou škálu kuchyňských potřeb, jako jsou nádobí, hrnce, pánve, skleněné nádobí a další příslušenství pro domácnost. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám moderní domácnosti a zároveň zachovávaly tradiční estetiku.

Jednou z klíčových hodnot Princess House je komunita. Společnost se snaží vytvořit silné vazby mezi svými konzultanty a zákazníky. To je dosaženo prostřednictvím různých akcí, setkání a tréninků, které jsou pořádány po celém světě.

Výsledky na trhu Princess House jsou pozoruhodné. Společnost má více než 25 tisíc aktivních konzultantů a roční tržby se pohybují kolem 200 milionů dolarů. Tyto čísla nejen dokazují finanční úspěch společnosti, ale také potvrzují hodnotu a kvalitu produktů, které nabízí.

Suma sumárum, Princess House je výjimečná společnost, která se odlišuje svou silnou komunitou, kvalitními produkty a závazkem k vynikajícímu zákaznickému servisu. Její úspěch na trhu a pozitivní dopad na životy lidí po celém světě ji činí jedním z předních hráčů v oblasti MLM.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *