Pure Romance

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Pure Romance je nadnárodní multi-level marketingová firma, která se specializuje na prodej intimních a kosmetických produktů výhradně pro ženy. Tato firma, založená v roce 1993 Patty Brisben v Cincinnati v Ohiu, je pod vedením jejího syna, Chrisa Cicchinelliho, od roku 2000. V průběhu let se Pure Romance rozrostla z malého podnikání z domova na předního prodejce ve svém oboru s pobočkami v Kanadě, Austrálii, Jihoafrické republice a Portoriku.

Filozofie a hodnoty Pure Romance

Pure Romance je postavena na základě silných hodnot a filozofie, které podporují ženskou sexualitu a posilování žen. Tato firma se zaměřuje na vytváření příležitostí pro ženy, aby byly finančně nezávislé a byly schopné dosáhnout svých cílů. Při vytváření jejích produktů je kladen důraz na kvalitu a bezpečnost, s cílem podporovat zdraví a pohodu žen.

Produkty a služby

Sortiment produktů Pure Romance zahrnují intimní kosmetiku, výživové doplňky, hračky pro dospělé a další produkty související s intimním zdravím. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby ženám pomohly cítit se sebevědomější v intimních situacích, a zároveň poskytovaly informace a vzdělání o osobní péči a sexualitě.

Kultura a komunita

Pure Romance se pyšní svou inkluzivní a podporující kulturou. Firma podporuje komunitu konzultantů, která je tvořena ženami různých věkových kategorií, etnických skupin a životních zkušeností. Pure Romance poskytuje svým konzultantům školení a nástroje potřebné k dosažení úspěchu, a to nejen v rámci firmy, ale i v jejich osobním životě.

Dosah a výsledky na trhu

Od svého založení Pure Romance neustále roste a rozšiřuje svůj dosah. Firma má více než 30 000 aktivních konzultantů po celém světě a její obrat se v roce 2018 odhaduje na více než 200 milionů dolarů. Pure Romance také investuje do výzkumu a vývoje, aby mohla nadále přinášet inovativní produkty na trh.

Závěrem

Multi-level firma Pure Romance je silným hráčem na trhu intimních a kosmetických produktů pro ženy. Nabízí nejen kvalitní a inovativní produkty, ale také vytváří silnou komunitu, která podporuje ženy ve všech aspektech jejich života. S její podporou a příležitostmi, které nabízí, Pure Romance představuje silný model pro ženy-konzultantky, které hledají finanční nezávislost a osobní růst.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *