Purium

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Purium: Cesta k holistické wellness průmyslovým zemědělstvím

Purium je americká multi-level marketingová (MLM) společnost, která je na trhu již více než dvě desetiletí. Založená v roce 1993 Davidem Sandom, je společností zaměřenou na wellness a zdraví. Její hlavní filozofií je nabízení čistých a prémiových produktů, které podporují celkové zdraví a pohodu.

Purium a její hodnoty

Purium se zaměřuje na kvalitu a čistotu svých produktů, vyrábí je z přírodních surovin získaných z udržitelných zdrojů. Firma hrdě prohlašuje, že její produkty neobsahují žádné umělé konzervanty, sladidla ani barviva. Tato záruka čistoty je jádrem hodnot Puria.

Puria se také zavázala k ochraně životního prostředí. Všichni její dodavatelé musí splňovat přísné udržitelnostní standardy a firma se také snaží minimalizovat svůj ekologický dopad pomocí recyklovatelných obalů a udržitelných výrobních procesů.

Produkty a služby Purium

Purium nabízí širokou škálu produktů, od doplňků stravy až po špičkové potraviny. Mezi její nejpopulárnější produkty patří „10-Day Transformation“, který slibuje ztrátu hmotnosti, zlepšení energetických hladin a detoxikaci těla. Firma také nabízí celou řadu dalších výrobků, jako jsou proteinové prášky, zeleninové prášky, superfood a další.

Kultura a komunita Purium

Kultura Purium je silně založená na komunitě a spolupráci. Firma poskytuje svým distributorům širokou škálu vzdělávacích zdrojů a podporuje je v jejich cestě k lepšímu zdraví a finanční nezávislosti. Purium také sponzoruje řadu akcí a seminářů zaměřených na vzdělávání a podporu distributorů.

Purium na trhu

Purium je aktivní na několika trzích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady a mnoha evropských zemí. Firma je hrdá na svůj růst a úspěch, který dosáhla od svého založení. Její distributoři jsou aktivní v tisících městech po celém světě a její produkty jsou oblíbené u milionů zákazníků.

Přestože Purium neposkytuje konkrétní finanční údaje, její růst a popularita mezi zákazníky a distributory naznačuje, že firma je silným hráčem na trhu wellness a zdraví. Firma se také může pochlubit řadou ocenění a vyznamenání pro své produkty a podnikatelské úspěchy.

Závěrem, Purium je firmou, která se snaží změnit způsob, jakým lidé myslí o zdraví a wellness. Její závazek k čistotě a kvalitě, spolu s silnou komunitou a podporou distributorů, ji činí významným hráčem na trhu. Její produkty a filozofie představují nový přístup k zdraví a pohodě, který je stále populárnější u milionů lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *