Q Sciences

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Q Sciences je multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na výrobu a distribuci vědecky vyvinutých produktů pro zlepšení zdraví a pohody. Společnost, která byla založena v roce 2013, je známá svým inovativním přístupem k wellness a zdravotnickému odvětví.

Filozofie a hodnoty společnosti Q Sciences odrážejí její závazek ke kvalitě a integrálnosti. Firma věří, že všichni lidé by měli mít příležitost dosáhnout optimálního zdraví a pohody, a to pomocí jejích produktů, které jsou vytvořeny s nejnovějšími vědeckými poznatky a technologiemi. Její produkty jsou vyráběny v souladu s nejpřísnějšími standardy kvality a bezpečnosti, aby zaručily jejich účinnost a bezpečnost pro spotřebitele.

Q Sciences nabízí širokou škálu produktů, které se zaměřují na různé oblasti zdraví a pohody. Mezi jejich nejpopulárnější produkty patří doplňky stravy, vitamíny a minerály, produkty pro péči o pokožku a tělo a produkty pro zlepšení nálady a životní energie. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily řadu zdravotních problémů, jako je úzkost, deprese, problémy se spánkem, problémy s trávením a mnoho dalších.

Společnost Q Sciences také vytvořila silnou kulturu a komunitu mezi svými nezávislými distributory a zákazníky. Jejich kultura je založena na vzájemné podpoře, uznání a rozvoji osobního a profesního růstu. Komunita Q Sciences zahrnuje lidi z celého světa, což dokazuje její globální působení. Firma působí ve více než 80 zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu, Evropy a Asie.

Pokud jde o výsledky trhu, Q Sciences se může pochlubit impozantními čísly. Od roku 2013 se společnost rychle rozrostla a v roce 2020 dosáhla rekordního obratu přesahujícího 100 milionů dolarů. Kromě toho společnost dále roste, a to jak počtem svých distributorů, tak počtem zákazníků.

Q Sciences je tedy inovativní a rychle rostoucí společnost, která nabízí širokou škálu vědecky vyvinutých produktů pro zdraví a pohodu. Její závazek ke kvalitě, integrálnosti a zlepšení zdraví lidí, spolu s její silnou kulturou a komunitou, ji odlišuje na trhu a umožňuje ji dosahovat impozantních výsledků.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *