Send Out Cards

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Send Out Cards je jedinečná multi-level marketingová (MLM) firma, která se zaměřuje na posílání osobních zpráv a přání prostřednictvím vysoce kvalitních, ručně psaných kartiček. Tato firma vyniká v průmyslu díky své jedinečné filozofii a kultuře a je známá svými inovativními řešeními, které usnadňují lidem vytváření a sdílení vlastních přání a zpráv.

Tato firma byla založena v roce 2003 Kodym Batemanem s cílem usnadnit lidem vyjadřování svých pocitů a uznání. Send Out Cards je dnes sídlící v Salt Lake City, v Utahu, a má za sebou již téměř dvě dekády úspěšného působení na trhu.

Filozofie a hodnoty Send Out Cards jsou ukotveny v myšlence, že „ocenění zvítězí, kde manipulace selže“. Firma věří, že posílání kartiček může změnit životy a že je důležité dát lidem příležitost ukázat, jak si cení ostatních.

Send Out Cards poskytuje svým zákazníkům unikátní platformu, na které mohou vytvářet a posílat své vlastní kartičky a dárkové balíčky. Toto řeší problémy mnoha lidí, kteří chtějí poslat kartičku nebo dárek, ale nemají čas nebo zručnosti vytvořit vlastní. Send Out Cards umožňuje zákazníkům vytvářet vlastní designy kartiček, přidávat osobní zprávy a vybírat z široké škály dárků.

Tato firma má silnou komunitu distributérů a zákazníků, kteří se sdružují kolem společného cíle šířit uznání a laskavost. Kultura Send Out Cards je založena na uznání a ocenění, a to je patrné ve všem, co firma dělá.

Send Out Cards působí v mnoha zemích po celém světě a dosáhla významného úspěchu na trhu. Firma má více než 500 tisíc distributérů a její produkty byly odeslány do více než 70 zemí. Send Out Cards také dosáhla obchodního obratu v hodnotě více než 100 milionů dolarů a je považována za jednu z nejrychleji rostoucích MLM firem na světě.

Výsledky Send Out Cards na trhu ukazují, že firma není jen úspěšná v obchodním smyslu, ale také vytváří pozitivní dopad na životy lidí. Její produkty pomáhají lidem vyjádřit své pocity a ocenění a tak posilují mezilidské vztahy. Tato firma je skutečným příkladem toho, jak byznys může být úspěšný a zároveň mít pozitivní dopad na společnost.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *