SeneGence

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

SeneGence je renomovaná firma se sídlem v Kalifornii, která je známá díky svému jedinečnému multi-level marketingovému modelu. Tato organizace, která je na trhu již více než 20 let, nabízí širokou škálu produktů pro péči o kůži a kosmetiku, které jsou oblíbené po celém světě.

Hodnoty a filosofie

SeneGence se řídí filosofií poskytování vynikajících produktů, které jsou šetrné k životnímu prostředí a zároveň poskytují vysokou kvalitu výsledků pro jejich zákazníky. Firma klade velký důraz na etiku a integritu, což se odráží ve všech aspektech jejich podnikání. SeneGence také věří v podporu a rozvíjení jejich distributorů, kteří hrají klíčovou roli v jejich obchodním modelu.

Historie

SeneGence byla založena v roce 1999 Joni Rogers-Kante, která chtěla vytvořit firmu, která by kombinovala vysokou kvalitu produktů s možností pro ženy posílit jejich finanční nezávislost. Od té doby SeneGence výrazně rostla a dnes je uznávána jako jedna z předních společností v oboru kosmetiky a péče o kůži.

Produkty a služby

SeneGence nabízí širokou škálu produktů pro péči o kůži a kosmetiku, které jsou vysoce ceněny pro svou kvalitu a výdrž. Jejich vlajkovou lodí je produkt LipSense, dlouhotrvající rtěnka, která se stala velmi populární díky své vysoké výdrži a pestrosti barev. Firma také nabízí další produkty jako make-up, oční stíny, hydratační krémy, séra a mnoho dalších produktů.

Komunita a kultura

SeneGence je známá svou silnou komunitou distributorů, kteří jsou podporováni v jejich cestě k úspěchu. Distributoři mají možnost vytvářet své vlastní obchodní sítě a budovat svůj vlastní tým. Firma také nabízí rozsáhlé vzdělávací a podpůrné programy, aby pomohla distributorům růst a dosáhnout jejich cílů.

Přítomnost na trhu

SeneGence působí ve více než 20 zemích po celém světě a má silnou přítomnost na trzích v Severní Americe, Austrálii a v Evropě. Díky svému multi-level marketingovému modelu dosáhla firma impresivního růstu a rozšíření své globální přítomnosti.

Výsledky na trhu

SeneGence dosáhla vynikajících výsledků na trhu díky svému jedinečnému modelu a vysoké kvalitě produktů. Firma má tisíce distributorů po celém světě a miliony spokojených zákazníků. Jejich roční tržby dosáhly více než 200 milionů dolarů, což je jasným důkazem jejich úspěchu na trhu.

SeneGence je ukázkou toho, jak kombinace špičkových produktů, silné podpory a inovativního obchodního modelu může vést k úspěchu na konkurenčním trhu. Jejich nepřetržitý růst a úspěch je důkazem síly jejich značky a kvality jejich produktů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *