Team National

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Team National je multi-level marketingová společnost, která svým členům nabízí slevy na širokou škálu výrobků a služeb. Tato společnost byla založena v roce 1997 Dickem Loehr, bývalým autodealerem. Od svého založení se Team National neustále rozvíjí a dnes působí po celých Spojených státech.

Firemní filozofie a hodnoty Team National jsou silně zakořeněny v rodinných hodnotách a etice tvrdé práce. V Team National věří, že úspěch je důsledkem úsilí a věrností poslání obohacovat životy ostatních. Společnost také zdůrazňuje význam integrity a respektu k ostatním.

Co se týče produktů a služeb, Team National nabízí členům přístup k slevám na široké spektrum výrobků a služeb, včetně nábytku, aut, pojištění, cestování a mnohem více. Členové platí roční členskou příspěvek, který jim umožňuje ušetřit peníze u tisíců maloobchodníků a poskytovatelů služeb.

Problémy, které Team National řeší, jsou spojeny s finančními nároky moderních domácností. Společnost nabízí řešení pro ty, kteří hledají způsoby, jak ušetřit peníze, a pro ty, kteří chtějí vydělat peníze prostřednictvím příležitostí v oblasti přímého prodeje.

Co se týče firemní kultury a komunity, Team National je hrdý na svou silnou rodinnou atmosféru. Členové se podporují a motivují navzájem k úspěchu, ať už se jedná o dosažení finančních cílů nebo o zlepšení kvality života.

Pokud jde o výsledky na trhu, Team National je jedním z předních hráčů v multi-level marketingu. Podle posledních dostupných údajů má společnost více než 50 000 aktivních členů a její roční obrat překročil 659 milionů dolarů.

Přes svůj úspěch se Team National setkal také s kritikou. Někteří tvrdí, že její obchodní model je blíže k pyramidové schématu než legitímnímu multi-level marketingu. Společnost však odmítá tyto obvinění a trvá na tom, že její model je zcela v souladu s pravidly pro přímý prodej.

Konečně, působení Team National je omezeno na území Spojených států. Společnost se však neustále snaží rozšiřovat svou členskou základnu a nabízet své služby co nejvíce lidem.

V závěru bychom mohli říct, že Team National je zajímavou příležitostí pro ty, kteří hledají způsoby, jak vydělat peníze a zároveň ušetřit na nákupech. Její silná firemní kultura a hodnoty činí tuto společnost unikátní mezi ostatními multi-level marketingovými společnostmi.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *