Telecom Plus

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Telecom Plus: Zařazení úspěšného multi-level marketingového gigantu

Telecom Plus, známá také jako Utility Warehouse, je multi-level marketingová společnost, která se specializuje na poskytování energetických a telekomunikačních služeb. Její hodnoty a filozofie jsou zakořeněné v poskytování kvalitních služeb za férové ceny, zatímco si udržuje silný vztah se svými zákazníky a distributory.

Historie

Telecom Plus byla založena v roce 1996 Charlesem Wigoderem. Od té doby se firma vypracovala na vedoucího hráče v oblasti energií a telekomunikací ve Velké Británii. Její jedinečný business model kombinuje přímý prodej se síťovým marketingem, čímž umožňuje nízké provozní náklady a konkurenceschopné ceny.

Co vyrábí a co prodává

Telecom Plus není výrobní společností, ale poskytovatelem služeb. Nabízí širokou škálu služeb, včetně plynu, elektřiny, pevné telefonní linky, mobilních telefonních služeb a širokopásmového připojení k internetu. Jejím hlavním cílem je poskytnout zákazníkům snadný a pohodlný způsob, jak spravovat všechny jejich domácí služby pomocí jednoho jediného dodavatele.

Jaké problémy lidí řeší

Telecom Plus řeší problém komplikovanosti a vysokých nákladů na domácí služby. Mnoho lidí je frustrovaných z toho, že musí jednat s různými dodavateli pro různé služby. Telecom Plus to řeší tím, že zákazníkům nabízí možnost konsolidovat všechny jejich domácí služby pod jednu střechu a tím ušetřit čas i peníze.

Kultura a komunita

Telecom Plus se hrdí na svou kulturu založenou na zákaznickém servisu a zapojení distribučních partnerů. Společnost podporuje týmovou práci a spolupráci mezi svými distributory a zaměstnanci. Její komunita zahrnuje tisíce distributorů po celé Velké Británii, kteří se snaží poskytovat nejlepší možnou službu svým zákazníkům.

Kde působí a výsledky na trhu

Telecom Plus působí převážně ve Velké Británii. V oblasti energetických a telekomunikačních služeb patří mezi přední společnosti v zemi. V roce 2020 dosáhla společnost obratu přes 875 milionů GBP a čistý zisk přes 40 milionů GBP. Její akcie jsou obchodovány na londýnské burze cenných papírů.

Telecom Plus je skvělým příkladem toho, jak multi-level marketingová společnost může úspěšně konkurovat na trhu. Její jedinečný business model, silné hodnoty a závazek vůči zákaznickému servisu ji učinily jednou z předních společností v oblasti energetických a telekomunikačních služeb ve Velké Británii.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *