Vestige Marketing

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vestige Marketing: Průkopník v multi-level marketingu

Vestige Marketing je jednou z předních multi-level marketingových (MLM) společností v Indii. Charakterizuje ji silný důraz na hodnoty a filozofie, které jsou založeny na etice, transparentnosti a spolehlivosti.

Vestige Marketing byla založena v roce 2004 Gautamem Balim a Kanwarem Bir Singhem s vizí poskytnout lidem možnost dosáhnout finanční svobody a žít své sny. Firma otevřela své dveře s pouhými dvěma kancelářemi, ale díky svému rychlému růstu a intenzivnímu zaměření na zákaznický servis, se za posledních 17 let rozrostla do obrovské sítě s pobočkami po celé Indii a stále se expanduje i do dalších zemí.

Produkty a služby Vestige Marketing se široce rozpínají napříč různými oblastmi, včetně zdravotnictví, wellness, kosmetiky a osobní péče. Firma se zavázala vyrábět a dodávat kvalitní produkty, které řeší konkrétní potřeby lidí a pomáhají jim dosáhnout lepšího zdraví a celkové pohody. Nejpopulárnějšími produkty jsou doplňky stravy, kosmetické přípravky a výrobky pro osobní péči.

Kultura v Vestige Marketing je charakterizována silným důrazem na týmovou práci, vzájemnou podporu a komunitu. Firma se snaží vytvořit prostředí, kde se každý cítí vítán a oceněn, a kde je každý motivován k tomu, aby se stal lepší verzí sebe sama. Společnost také pravidelně pořádá tréninkové programy a vzdělávací semináře pro své distributory, aby je podpořila v jejich profesním a osobním růstu.

Dnes je Vestige Marketing přítomna ve více než 30 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Evropy a Asie. Společnost se může pochlubit tím, že má více než 2 miliony aktivních distributorů, kteří pomáhají rozšiřovat značku a produkty po celém světě.

Výsledky na trhu Vestige Marketing jsou stejně impozantní jako její růst a expanze. Podle nejnovějších zpráv firma dosáhla obratu přes 1 miliardu dolarů v roce 2019 a stále roste. To jí vyneslo místo mezi 30 nejlepšími přímými prodejnami na světě podle Direct Selling News Global 100.

Vestige Marketing je důkazem, že s dobře promyšlenou vizí, silnými hodnotami a pevnou vírou v sílu komunity, je možné dosáhnout velkých věcí. Bez ohledu na to, co budoucnost přinese, je jasné, že Vestige Marketing je zde, aby zůstala a pokračovala v poskytování kvalitních produktů a příležitostí pro lidi po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *