Vi

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vi, bývala také známá jako ViSalus, je multi-level marketingová společnost se sídlem v Los Angeles, která se specializuje na výrobu a distribuci vysoce kvalitních výživových a zdravotních výrobků. Společnost byla založena v roce 2005 a rychle se stala jedním z předních hráčů na trhu wellness a výživy.

Společnost Vi se řídí filozofií změny životů a zlepšování zdraví na celosvětové úrovni. Jejich mise spočívá v poskytování vysoce kvalitní výživy, která je přístupná a udržitelná pro všechny. Cílem je vytvořit globální komunitu, která sdílí hodnoty zdraví, wellness a pozitivních životních změn.

Klíčovými produkty společnosti Vi jsou její proteinové třesky, výživové doplňky a výrobky na hubnutí. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomohly svým uživatelům dosáhnout svých zdravotních a fitness cílů, ať už je to ztráta hmotnosti, nárůst svalové hmoty nebo zlepšení celkového zdraví a pohody.

Vi se také snaží řešit problém obezity a špatné výživy, který je na celosvětové úrovni stále naléhavější. Firma věří, že poskytnutím kvalitní výživy a vzdělání o zdravém životním stylu může hrát klíčovou roli v boji proti těmto problémům.

Kultura společnosti Vi se vyznačuje silným důrazem na týmovou práci, spolupráci a pozitivní změnu. Firma považuje svou komunitu za svou největší sílu a je velmi aktivní v podpoře různých charitativních iniciativ a komunitních projektů.

Vi působí v několika zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Velké Británie a několika dalších evropských zemí. Firma se také aktivně snaží expandovat do dalších trhů a regionů.

Pokud jde o finanční výsledky, Vi dosáhla hned v prvních letech svého fungování několika významných úspěchů. V roce 2012 například firma vytvořila přes 600 nových milionářů a její produkt Body by Vi Challenge se stal nejrychleji rostoucím programem na hubnutí v Severní Americe. Od té doby firma stále roste a dosahuje významných úspěchů v oblasti wellness a výživy.

Závěrem, Vi je multi-level marketingová společnost, která se zabývá výrobou a distribucí výživových a zdravotních výrobků. Snaží se aktivně přispívat k zlepšení zdraví a životního stylu svých zákazníků a je velmi aktivní v podpoře komunitních projektů a iniciativ. Její silná kultura a hodnoty spolu s kvalitními produkty ji činí jedním z předních hráčů na trhu wellness a výživy.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *