Vivint

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vivint: Přední hráč v oboru inteligentních domácností a bezpečnostních systémů

Vivint je multi-level společnost, která se specializuje na poskytování řešení pro inteligentní domácnosti a bezpečnostní systémy. Její portfolio produktů a služeb je široké a členové týmu Vivintu se neustále snaží vytvářet nové a inovativní způsoby, jak vylepšit pohodlí a bezpečí domácností.

Filozofie a hodnoty Vivintu

Vivint vychází z názoru, že technologie může a měla by hrát klíčovou roli ve zlepšování kvality života lidí. Její filozofie se opírá o hodnoty jako jsou inovace, důvěryhodnost, integrita, a za všemi těmito hodnotami stojí závazek k vynikajícímu zákaznickému servisu. Vivint se zaměřuje na potřeby svých zákazníků a snaží se jim poskytnout nejlepší možné řešení na míru.

Historie a působení firmy

Společnost Vivint byla založena v roce 1999 pod názvem APX Alarm Security Solutions v Provo, v Utahu. Původně se zaměřovala na poskytování bezpečnostních služeb, ale během let se její působení rozšířilo na oblast inteligentních domácností. V současné době je Vivint jedním z největších poskytovatelů řešení pro inteligentní domácnosti v Severní Americe a je aktivní ve všech 50 státech USA, Kanadě a Novém Zélandu.

Portfolio produktů a služeb

Vivint nabízí širokou škálu produktů a služeb, včetně inteligentních zámků, bezpečnostních kamer, alarmů, systémů pro detekci požáru a oxidu uhelnatého, termostatů a dalších inteligentních zařízení. Všechny tyto produkty jsou integrované a lze je ovládat prostřednictvím jedné aplikace, což umožňuje zákazníkům sledovat a ovládat svůj dům odkudkoliv.

Kultura a komunita

Firma Vivint se pyšní silnou firemní kulturou, která podporuje týmovou práci, inovace a vynikající zákaznický servis. Zaměstnanci Vivintu jsou nápomocni, vstřícní a vždy připraveni pomoci zákazníkům najít řešení, které nejlépe vyhovuje jejich potřebám.

Výsledky na trhu

Vivint je dnes jedním z největších hráčů na trhu inteligentních domácností a bezpečnostních systémů. Společnost slouží více než 1,5 milionu zákazníků a v roce 2020 dosáhla obratu přes 1,3 miliardy dolarů. Vivint také získal řadu ocenění za své inovativní produkty a vynikající zákaznický servis, včetně ocenění „Best Home Security System 2020“ od U.S. News & World Report.

Závěrem

Vivint je multi-level firma, která je považována za průkopníka v oblasti inteligentních domácností a bezpečnostních systémů. S výrobky a službami, které zákazníkům nabízí, se snaží zlepšovat nejen jejich pohodlí a bezpečí, ale také kvalitu jejich života.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *