VIVRI

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

VIVRI je vedoucí společnost v oblasti multi-level marketingu, která se specializuje na vývoj a prodej nutričních produktů. Multi-level marketing, někdy také nazýván síťový marketing nebo MLM, je obchodní model, který spočívá v přímém prodeji výrobků nebo služeb prostřednictvím nezávislých prodejců, kteří mohou také najímat další prodejce.

Společnost VIVRI byla založena v roce 2004 a od té doby představuje nový přístup k řešení problémů s nutricí a ztrátou hmotnosti. VIVRI se zaměřuje na pomoc lidem dosáhnout optimální výživy a zdravějšího životního stylu. Tato společnost tvrdí, že jejich produkty pomáhají lidem nejen zhubnout, ale také zlepšit svou celkovou kvalitu života.

Filozofie firmy VIVRI je založena na myšlence, že každý jedinec si zaslouží dosáhnout svého optimálního zdraví a pohody. Tato filozofie je založena na vědecky podložených principech nutriční vědy a je zaměřena na podporu těla při jeho přirozených procesech. Společnost VIVRI se snaží poskytnout svým zákazníkům nejen vysoce kvalitní výrobky, ale také vzdělání a podporu, které jim pomohou dosáhnout svých cílů v oblasti zdraví a fitness.

Produkty VIVRI jsou navrženy tak, aby poskytovaly všechny potřebné živiny pro zdravý život a podporovaly správnou funkci těla. Nabízí řadu nutričních doplňků, proteinových shake, energizérů a dalších výrobků, vše navržené tak, aby doplnily stravu a podporovaly zdraví a pohodu.

VIVRI je také známá svým silným důrazem na komunitu. Společnost se pyšní tím, že poskytuje svým nezávislým prodejcům podporu a vzdělání, které potřebují k úspěšnému podnikání. Komunita VIVRI je tvořena lidmi, kteří jsou vášniví o zdraví a wellness a chtějí sdílet tyto hodnoty s ostatními.

Společnost VIVRI působí ve více než 20 zemích po celém světě a je jedním z předních hráčů v oblasti multi-level marketingu. V posledních letech dosáhla firma značného růstu. Podle posledních zpráv dosáhla společnost VIVRI obratu více než 100 milionů dolarů a má více než 50 000 aktivních nezávislých prodejců.

VIVRI je společnost, která se zavázala k poskytování vysoce kvalitních nutričních produktů a vzdělání, které mohou pomoci lidem zlepšit svůj životní styl a dosáhnout svých cílů v oblasti zdraví a fitness. Společnost je také hrdá na svou silnou komunitu a důraz na podporu a vzdělání pro své nezávislé prodejce.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *