Zurvita

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Zurvita je významná multi-level marketingová společnost, která se vyprofilovala jako leader v oblasti výroby a prodeje vysoce kvalitních nutričních doplňků a zdravotních produktů. Dere se na trh již více než deset let, konkrétně od roku 2008, kdy byla založena Markem a Tracym Jarvisem v Texasu, USA.

Firma byla stvořena s přesvědčením, že lidé by měli mít možnost dosáhnout vysoké kvality života, a to nejen zdravotně, ale také finančně a sociálně. Tato víra je základem filozofie Zurvity, která se odráží v jejich hlavním krédu: „Věříme v mimořádný život plný zdraví a prosperity“.

Zurvita se zaměřuje na výrobu a prodej zdravotních doplňků, které jsou navrženy tak, aby poskytly tělu nezbytné živiny a pomohly podpořit celkové zdraví a vitalitu. Jejich hlavním produktem je Zeal for Life, což je výživový doplněk bohatý na antioxidanty a vitamíny. Díky svým přípravkům se společnost snaží řešit problémy mnoha lidí, kteří se potýkají se zdravotními problémy spojenými s nedostatkem živin v moderní stravě.

Kultura Zurvity je silně ovlivněna její základní filozofií. Společnost se zaměřuje na budování silné komunity distributorů, kteří nejenže prodávají jejich produkty, ale také sdílejí a žijí podle hodnot a přesvědčení společnosti. Tato komunita je povzbuzována k osobnímu růstu a rozvoji, což je důležitý aspekt kultury Zurvity.

Zurvita je nyní mezinárodní společností, která působí v mnoha zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Velké Británie a mnoha dalších. Její růst a rozšíření jsou dokladem jejího úspěchu a obliby mezi lidmi.

Co se týče výsledků na trhu, Zurvita dosáhla významných úspěchů. Podle nejnovějších údajů dosáhla společnost v roce 2019 obratu přes 100 milionů dolarů. Kromě toho má Zurvita více než 100 000 aktivních distributorů, což jen ukazuje, jak populární a úspěšná tato společnost je.

Závěrem lze konstatovat, že Zurvita je firma založená na silných hodnotách a přesvědčení, která nabízí vysoce kvalitní produkty a příležitosti pro osobní i finanční růst. Její úspěch a růst na trhu dokazují, jak efektivní a oblíbená je její filozofie a produkty.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *