Young Living

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Young Living je jedním z předních hráčů na trhu s esenciálními oleji, který působí v rámci struktury multi-level marketingu, také známého jako síťový marketing. Tato americká společnost byla založena v roce 1994 manželi Garym a Mary Youngovými a od té doby se stala synonymem pro kvalitní esenciální oleje a další wellness produkty.

Young Living je firma, která klade velký důraz na udržitelnost, čistotu a kvalitu svých produktů. Její filozofie je založena na principu „Seed to Seal“, což znamená, že podnik má plnou kontrolu nad celým procesem výroby – od semínka až po zapečetění konečného produktu. Tento přístup zaručuje, že všechny produkty Young Living jsou 100% čisté, bez syntetických přísad.

V sortimentu Young Living najdete širokou škálu esenciálních olejů, ale také kosmetické produkty, doplňky stravy a produkty pro domácnost. Tyto produkty jsou zaměřené na podporu zdraví a wellness lidí, ať už se jedná o podporu Imunity, zlepšení kvality spánku, snížení stresu, nebo prostě o zvýšení pohody a radosti ze života.

Kultura Young Living je silně postavena na komunitě a sounáležitosti. Firma vytváří prostředí, kde se její členové mohou vzájemně učit a podporovat. V rámci komunity se pořádají různé vzdělávací a networkingové akce, jako jsou semináře, workshopy nebo konference. Young Living také kladně motivuje své členy k osobnímu rozvoji a podnikání, například prostřednictvím přímého prodeje jejich produktů.

Young Living působí ve více než 130 zemích po celém světě a má více než 4 miliony aktivních členů. V roce 2019 dosáhla společnost obratu přesahující 1,5 miliardy dolarů, což ji řadí mezi nejúspěšnější firmy v oblasti síťového marketingu.

Přestože byla společnost Young Living v minulosti obviněna z několika kontroverzí, včetně obvinění z nelegálního pyramidového schématu a porušování zákonů o ochraně spotřebitele, firma se stále drží na vrcholu v oblasti esenciálních olejů a wellness produktů.

Závěrem můžeme říci, že Young Living je fascinující společností, která se zaměřuje na poskytování kvalitních produktů pro zdraví a wellness, zatímco nabízí svým členům možnosti osobního rozvoje a finančního růstu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *