ORGANO

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ORGANO: Spojení síly bylin a podnikání

ORGANO je jedním z nejprominentnějších hráčů na poli multi-level marketingu (MLM). Tato firma založená v roce 2008 je známa především výrobou a prodejem prémiových produktů založených na léčivých účincích houby Ganoderma.

Filozofie a hodnoty firmy

ORGANO je firma založená na filozofii „Změna životů“. Věří, že každý jednotlivec má potenciál dosáhnout úspěchu a prosperitu. Centralizace celého procesu od pěstování a zpracování surovin až po distribuci značkových produktů zaručuje vysokou kvalitu a stoprocentní kontrolu nad celým procesem. Zároveň ORGANO aktivně podporuje osobní rozvoj svých distributorů a přispívá k rozvoji komunit na celém světě.

Co firma vyrábí a jaké problémy řeší

ORGANO je známá svými prémiovými produkty založenými na léčivých účincích houby Ganoderma. Mezi nejznámější produkty patří káva, čaj, horká čokoláda a doplňky stravy. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomohly zlepšit zdraví a celkovou pohodu jednotlivce. Ganoderma je tradiční čínská houba známá svými pozitivními účinky na imunitní systém, metabolismus a celkovou vitalitu.

Kultura a komunita firmy

ORGANO je více než jen firmou; je to globální komunita lidí sdílejících společné hodnoty a cíle. Firma aktivně podporuje osobní rozvoj svých distributorů a nabízí širokou škálu školení a seminářů. Kultura firmy je založená na sdílení a vzájemné podpoře. Distributoři ORGANO jsou podporováni v jejich snaze dosáhnout osobního a profesionálního úspěchu, a to nejen prostřednictvím finančních odměn, ale také prostřednictvím vzdělávacích programů a mentoringu.

Působení a výsledky na trhu

ORGANO působí ve více než 50 zemích na světě a je jedním z nejrychleji rostoucích hráčů v odvětví MLM. Nabídka produktů se těší obrovskému úspěchu a firma se může pochlubit miliony spokojených zákazníků po celém světě.

V roce 2019 dosáhla firma obratu v hodnotě více než 200 milionů dolarů. Těchto výsledků bylo dosaženo díky pevné korporátní kultuře, kvalitním produktům a silnému týmu distributorů, kteří věří v hodnoty a poslání firmy.

ORGANO je firmou, která přináší zdraví, prosperitu a osobní rozvoj milionům lidí po celém světě. A to je její největší úspěch.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *